Skip to main content

SCUBA MALLORCA

CENTRE PADI 5 ESTRELLES IDC SITUAT AL PORT DE POLLENÇA

Scuba Mallorca és un negoci familiar on el busseig és la nostra passió. Estam ubicats al Port de Pollença, un antic poble de pescadors format a una segura badia en forma de ferradura que es troba al nord de l'illa, on hi ha un ambient molt agradable i relaxant. Gràcies al magnífic escenari que ens brinda la Serra de Tramuntana, la qual ofereix refugi a la Badia de Pollença i a la línia costanera, som capaços d'oferir una àmplia varietat de llocs de busseig, adequats per a tothom, des dels més principiants fins als bussejadors més experimentats.

Ens podran trobar a tan sols uns minuts a peu, a pocs centenars de metres del port esportiu. La nostra botiga i centre PADI 5 estrelles IDC els podrà subministrar tot l'equipament que necessitin. Pot parlar amb el nostre personal, que estarà plenament capacitat per contestar tots els seus dubtes de forma eficient, professional i amable. Es pot organitzar qualsevol mena de curs PADI, per a principiants i fins a professionals, amb els nostres instructors multilingües.

Mick i Jessie fundaren el negoci l'any 2000. Un dels seus primers clients fou un nin anomenat Tom, de deu anys. Mick i Jessie ajudaren aquest jove a descobrir un món que el va enamorar. Any rere any ell tornà, i ara és un bussejador expert, instructor i propietari encarregat del negoci.
El coneixement de la zona i l'experiència obtinguda és el que ens ha ajudat a ser el centre de busseig més antic del Port de Pollença i un dels centres de busseig independents més respectats del nord de Mallorca.
 
Oferim una gamma completa d'aventures de busseig, de principiants i nins, fins a immersions diàries en vaixell per a bussejadors qualificats. Si el seu objectiu és convertir-se en un professional del busseig, també el podem ajudar amb el Curs PADI Instructor Development que és fa regularment al nostre establiment.
 
ADREÇA
C/ Elcano, 23
07470 Port de Pollença
+34 971 868 087
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.